24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Момчетата от Bike Group Peshtera търсят съмишленици за началото на интересен проект

ramiz badelov.

Пещера. Рамиз Беделов от Пещера се свърза с Peshteraprim за да даде гласност на идея да се построи Горски Фитнес сред природата. „Инициативата е на двайсетина планински колоездачи от града, като цяло идеята е на Bike Group Peshtera. Решението заедно сме го обмислили и заедно действаме. Идеята е да се постави и загради с нова ограда „Мечето“ по пътя за Св. Константин, да се направят и монтират пейки, да се разчистят храстите, пространството да се облагороди.

Ще се направят две горски крос фит площадки , ще се обозначат пътеки за туристи„, уточни Рамиз. Той допълни, че групата почти всяка седмица кара колела в планината. Колоездачите се обръщат към всички представители на бизнеса, общественици и институции със зов за помощ в осъществяване на този проект.

Рамиз Баделов
Снимка : личен архив

 

Целта е да дойдат повече съмишленици за помощ. Акцията ще реализираме в събота, 27 ноември. За сборен пункт сме определили паркинга в края на Пещера в посока Свети Константин. Там ще се събираме в 11:00 часа„, уточни пещерското момче.

Ако желаете да станете част от това прекрасно начинание или да помогнете на младите ентусиасти може да позвъните на

тел. : 0889 22 99 02


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!