19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кампанията за записване и предаване на непотребни електрически уреди е удължена

elektrichesko oborudvane
Краен срок за записване 26 ноември 2021г.

Пещера. Общинска администрация Пещера уведомява, че се удължава срокът на кампанията за  записване за предаване  на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване /ИУЕЕО/. Кампанията се организира от Общинска администрация, съвместно с „Елтехресурс“ АД /организация по оползотворяване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване/.

Припомняме, че всички желаещи,  разполагащи с неработещи вече електроуреди / микровълнови печки, телевизори, перални, компютри, ютии, тостери, принтери и други/ да се обадят на телефон 0350 / 62203. Ще бъде осъществен контакт с всеки желаещ да предаде ИУЕЕО, след предварително записване на посочения телефон за връзка, относно организацията по вземането на ИУЕЕО от домакинствата.

Краен срок за записване 26 ноември 2021г.

Обръщаме внимание на това, че ще се приемат само в пълен комплект ИУЕЕО, разкомплектовани уреди или само външна част на уреда няма да се приемат.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!