19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Платформа за руско съдържание Start вече в България

start platforma striiming

Стрийминг платформата с руска продукция Start обяви, че стъпва в България с първата вълна ексклузивно съдържание със субтитри на български и английски. Платформата е достъпна в уеб на адрес start.film, през смартфони и таблети с Android и Apple, както и през смарт телевизори Samsung и LG, а до края на годината се очаква и поддръжка на Android TV. Start предлага оригинално съдържание с на цена 4.99 евро месечно, както и 7-дневен безплатен тестов период.

Платформата разполага и със собствено продуцентско студио, което през последните четири години е създало над 50 оригинални проекта, включително широк спектър от филми, сериали, документални филми и семейни програми. Основният фокус е върху висококачествени сериали и филми, създадени от най-добрите творци и артисти в руската индустрия. Има над 80 проекта в различни етапи на производство, включително The Challenge – първия филм, заснет в Космоса от Клим Шипенко, който наскоро се върна от Международната космическа станция.

 

Източник : / https://mobilebulgaria.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!