26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Избираме на балотаж президент и вицепрезидент

vapros

Пещера- Пазарджик. Над 12 000 са секциите за гласуване в страната. В 9399 има машини. Единични сигнали за дефектирали устройства имаше в началото на изборния ден.

Всички изборни секции бяха предадени от охраняващите ги служители от МВР на представителите на секционните избирателни комисии. Над 600 човека от структурите на вътрешното министерство в региона са ангажирани в охраната на изборния процес в местата за гласуване и изборните секции, съпровождането на изборните материали и машини за гласуване, проверка на сигнали, за спазването на обществения ред, осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението.

При ниска избирателна активност преминава изборния ден в област Пазарджик. Няма сигнали за нарушения.

18 362 имат право в община Пещера да гласуват за президент и вицепрезидент днес. Разкрити са 27 СИК.

Секция номер 10 в Пещера премина на гласуване с хартиени бюлетини, заради дефект в машината. В сравнение с 14 ноември, гласуването в родопската част на региона е видимо по-слабо. Въпреки това, на фона на останалата част на областта, към момента там, избирателите, които вече са упражнили правото си на вот, са повече.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!