29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Спад на новите случаи на COVID има в Пазарджишко

mbal pazardzhik

Пазарджик. Пазарджишка област се намира в плато по отношение на заразените с Covid-19, които се нуждаят от болнично лечение.

Въпреки спада на общия брой на новорегистрираните с коронавирус, приемът в болниците не намалява, каза директорът на РЗИ д-р Хюля Шериф пред БНР.

Тенденцията е такава поне в последните дни – към намаляване. Активните случаи в момента са 1511, хоспитализираните пациенти са 264. На интензивно лечение са 34.

Нещата са динамични променят се с часове. Все още хората, нуждаещи се от интензивно лечение, не намаляват. Иначе ваксинациите вървят – около 20-21% е имунизираното население в областта“, каза д-р Шериф.

 

 

Източник : / https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!