29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Двама депутати трябва да направят избор от кой район ще влязат в 47-ото Народно събрание

vapros neizvestnost

Пазарджик. Става дума за водачите на Демократична България и Има такъв народ – Антоанета Цонева  и Станислав Балабанов . Те трябва да оповестят решението си пред ЦИК до утре вечер.

Антоанета Цонева е включена и в софийска листа, в случай, че тя се откаже на нейно място от нашия избирателен район ще влезе кандидатът с най-много преференции Васил Тодев, от Велинград.

Васил Тодев

Васил Тодев е основател и двигател на сдружение “Байкария”, което организира образователни програми и обучения с природообразователна и спортна насоченост за деца и младежи, както и създава и популяризира колоездачни маршрути в Родопите.

Васил Тодев от години работи за осъзнаването на необходимостта от създаването на устойчиви бизнеси, за разпространяването на алтернативни форми на туризъм и за обучение на младежи към живот с уважение и хармония с природата.

Станислав Балабанов от Има такъв народ също води две листи и трябва да избере кой от двата района да представлява.

Тинко Василев

В случай, че се откаже от нашия избирателен район, в Парламента ще влезе адвокат Тинко Василев. Той е областен координатор на партията, а неговите приятели го описват като изключително добър човек и голям професионалист. Тинко Василев е щастливо женен, по време на предизборната кампания през лятото се роди второто му дете.

 

 

Източник : / http://pzdnes.com

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!