19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:17, 18 ноември 20211min

Черен петък, ама за кого ?

cheren petak

Пещера. Черен петък през тази година е на 26 ноември, но много от магазините в града не са настроени оптимистично спрямо планувани печалби и повече клиенти по това време на годината. Във времето на пандемия много от редовните клиенти влизат единствено ако знаят какво търсят и трябва да си го осигурят.

Повечето собственици или наематели на магазини останаха безучастни и така и не обявиха намаления в цените на стоките, които предлагат. Репортерска проверка на Peshteraprim в центъра на Пещера установи слаба търговия и липса на клиенти, дни преди заветната дата за алъш вериш. „За съжаление няма клиенти не само днес, търговията загива. Нито купувачите, нито ние-търговците сме обнадеждени за идните дни.“, каза продавачка на стоки в магазин на централната улица.

Според пещерци „времето диктува какво трябва да се пазарува“. Хора от третата възраст са категорични, че „спокойно“ работят единствено хранителните магазини, аптеките и банките. Дали черната прогноза, че в деня на големите намаления  „доста кепенци на търговски заведения“ ще хлопнат врати, предстои да разберем. Точно след 7 дни.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!