28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:46, 18 ноември 20211min

Славейковите дни с поглед към бивши възпитанички, с които се гордеят

pamela mekushina sreshta ou p r slaveykov
“Не се отказвайте да мечтаете и следвайте своите мечти!“

Пещера. Това послание отправи младата поетеса Памела Мекушина към седмокласниците.

Памела е възпитаничка на училище „П.Р.Славейков“ и с радост прие поканата ни да гостува. Макар и само на 22 години-вече има издадени две стихосбирки: „Буря, наречена Любов“ и „Белязани да помним“ . Тя е от онези млади хора, които не се страхуват да споделят своите мисли и чувства в стихове.
Вълнуващ беше разговорът й със седмокласниците, които искаха да научат как е започнала да пише, какво я вдъхновява, подражава ли на някого или посягането към перото е резултат от преживяна емоция. Тя сподели, че е развълнувана, защото отново се връща в любимото училище. Представи любимите си стихотворения от втората си стихосбирка, които докоснаха душите на учениците.
Приятно й е да споделя с приятели своите вълнения, а такива приятели откри сред седмокласниците, на които пожела здраве и да не се отказват да мечтаят и да следват мечтите си. Всички присъстващи ученици взеха за себе си по лъч светлина от красивите думи на поетесата и останаха очаровани от срещата.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!