24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:58, 16 ноември 20211min

Криминална хроника

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Септември. Септемврийски полицаи задържаха мъж опитал се да избегне полицейска проверка, като се представи за военнослужещ. Случката се разиграла снощи на една от централните улици в Белово.

Автопатрул при полицейското управление в Септември спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Оказало се, че зад волана бил 33-годишен столичанин, който се представил на полицаите за военнослужещ. За по-голяма достоверност той бил облякъл униформена риза с отличителни знаци на Българската армия.

Полицаите обаче бързо се усъмнили в думите му и след кратка проверка установили, че шофьорът не е военнослужещ. Той се опитал да заблуди органите на реда, като явно целта му била да избегне проверка.

Издаден му е талон за кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в Септември.

Спрямо него е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.274а от Наказателния кодекс.

Велинград. Млад мъж извършил вандалска проява в жилището на баба си е задържан от ракитовски полицаи. Снощи в РУ-Велинград бил получен сигнал за скандал последван с вандалска проява в Ракитово. На място незабавно бил изпратен автопатрул на местния полицейски участък.

Униформените установили, че след употреба на алкохол 18-годишен тийнейджър за пореден път се спречкал с 61-годишната си баба. След това с помощта на твърд предмет унищожил или повредил голяма част от имуществото и обзавеждането в нейния дом. Младежът е задържан в ареста за срок от 24 часа, на мястото е извършен оглед, а по случая се води досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!