18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Български дует на „Детската Евровизия“ в Париж

denislava martin evrovizia 2021
Конкурсът ще се проведе на 19 декември т.г. под наслов „Imagine“ („Представи си)

След петгодишно прекъсване, страната ни се завръща на престижния международен форум и ще бъде представена от Денислава Димитрова и Мартин Стоянов с песента VoiceofLove – „Гласът на любовта“. Младите изпълнители работят заедно от 4 години към Студио за поп-рок певци при Младежки център – Добрич. Имат много съвместни изяви, а отличното им представяне им носи успехи на национални и международни конкурси и фестивали.

12-годишната Денислава се занимава с пеене от 6-годишна, а другата й страст е модерният балет. Нейният партньор, 13 -годишният  Мартин, освен че пее на български, италиански, руски и английски език, свири на пиано и вече композира.

Това ще бъде шестото участие на България на „Детска Евровизия“, като през 2015 г. страната ни беше домакин на музикалните таланти от Европа. Предстои официалното представяне на песента Voice of Love по БНТ. Да пожелаем успех на младите ни надежди!

Съставил: Венета Николова

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!