29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ден за размисъл е

chasovnik

От полунощ в страната ни са в сила ограничения, свързани с деня за размисъл преди утрешните избори – за президент и вицепрезидент и за народни представители.

Забранена е предизборната агитация.

Денят е работен за администрацията и членовете на изборни комисии, тъй като те са ангажирани с подготовката за неделния изборен ден.

В по-голямата  част от секциите у нас ще е се гласува с устройства.

Изборното законодателство категорично забранява днес и до 20 часа на утрешния изборен ден да се извършва политическа агитация, припомня говорителят на ЦИК Цветозар Томовл

Замяната на повредена машина не е разрешена. Както днес, така и утре карантинирани и изолирани могат да продължат да подават заявление за гласуване с подвижна Covid избирателна секция. Ако се окаже, че карантинирани и изолирани, пожелали да гласуват, са повече, отколкото могат да поемат подвижните секции, е възможно да се обсъжда и разкриването на нови такива в последния момент.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!