19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пореден акт за административно нарушение съставиха органи на Общината и полицията в Пещера

kone svobodni putishta

Пещера. На 12.11.2021г. на път II – 37 на изхода на Пещера в посока Радилово, на територията на община Пещера, служители от РУ- Пещера и Общинска администрация са провели съвместна акция, по време на която служителите са констатирали наличието на кон, оставен и безпризорно предвижващ се по платното за движение, което е нарушение на Наредба за организацията и безопасността на движението, дисциплината на водачите на превозни средства и пешеходците в община Пещера.

След проведените издирвателни действия е установявен собственика и е съставен акт за административно нарушение на лице пряко ангажирано  в отглеждане на животните.

Предстои издаването на наказателно постановление.

Това е поредната съвместна акция между полиция и Община като мярка срещу свободно предвижващи се и пашуващи животни по пътните артерии на града и в районите на възлови пътни участъци.

Общинското ръководство няма да толерира подобни нарушения, а нарушителите ще се санкционират съгласно Законът за движение по пътищата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!