22 май 2022
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера ще се проведе кампания за записване и предаване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване
Снимка : pixabay

elektrichesko oborudvane

Пещера. Общинска администрация Пещера уведомява, че от 15.11.2021г. до 19.11.2021г., ще се проведе кампания за  записване за предаване  на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване /ИУЕЕО/. Кампанията се организира от Общинска администрация, съвместно с „Елтехресурс“ АД /организация по оползотворяване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване/.

Необходимо е всички желаещи,  разполагащи с неработещи вече електроуреди / микровълнови печки, телевизори, перални, компютри, ютии, тостери, принтери и други/ да се обадят на телефон 0350 / 62203. Ще бъде осъществен контакт с всеки желаещ да предаде ИУЕЕО, след предварително записване на посочения телефон за връзка, относно организацията по вземането на ИУЕЕО от домакинствата.

Обръщаме внимание на това, че ще се приемат само в пълен комплект ИУЕЕО, разкомплектовани уреди или само външна част на уреда няма да се приемат.

Община Пещера призовава гражданите – притежатели на ИУЕЕО да се възползват от условията на кампанията, като по този начин спомогнат за намаляване на количеството депонирани отпадъци, пестене на суровини и ресурси и осигуряване на чиста околна среда на нас и нашите деца.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!