25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:37, 9 ноември 20211min

Служители на ОДМВР – Пазарджик са отличени за празника си

policya pazardzhik

Пазарджик. 141 служители от Областната дирекция на МВР в Пазарджик са отличени по случай професионалния празник на българската полиция 8-ми ноември.

В заседателната зала на дирекцията на кратка церемония в присъствието на областния управител г-н Иван Васев, директора старши комисар Петко Шотлеков, началниците на отдели комисар Иван Дончев, комисар Тодор Смиленов и Мариана Шопова бяха прочетени заповедите за награждаването на служителите.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи с едно от най-високите отличия – почетен знак на МВР ІІ-та степен е награден главен инспектор Ненко Годжевъргов – Началник на РУ-Пазарджик. Вътрешният министър е отличил със свои заповеди още 28 служители, а  Главният секретар на МВР 9 служители. За постигнати високи резултати в служебната дейност и постигнати успехи със своя заповед директорът на ОДМВР-Пазарджик е наградил 103 служители от структурите на областната дирекция в региона.

Областният управител Иван Васев също поздрави присъстващите, като им пожела здраве и много успехи в нелеката работа на полицейски служители.

 

 

Източник : / http://pzdnes.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!