28 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Гъста мъгла в цялата област. Регистрирано е леко ПТП

mugla
Пътната обстановка в област Пазарджик е усложнена

Пазарджик. В по-голямата част от региона има гъста мъгла. Пътните настилките са влажни, има намалена видимост.

Регистрирано е пътно транспортно произшествие, което е станало в района на АМ „Тракия“ малко преди тунела на границата между Пазарджишка и Софийска област. Водачът на лек автомобил „Пежо“ е загубил управление на колата излязъл е встрани от пътя като се е ударил в крайпътна мантинела.

В автомобила са пътували водачът, който е на 46 години, неговата съпруга и майката на неговата съпруга. Тримата са с различни травми и наранявания. Транспортирани са в многопрофилната болница в Пазарджик. Няма затруднение на движението в участъка на АМ „Тракия“, тъй като автомобилът се намира извън активните ленти на движение.

Водачите трябва да пътуват с повишено внимание, задължително с изправни автомобили, във високите части на областта задължително със зимни гуми., както и да спазват дистанция между превозните средства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!