15 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Деветнадесет екипажа стартираха в първото издание на рали спринт

rali pamporovo 2021

„Пампорово“. Третият кръг от националния рали спринт шампионат бе открит с церемония в едноименния планински курорт. Николай Мелемов, кмет на Община Смолян, даде старта на лидерите във временното класиране Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia Rally2 evo).

Peshteraprim припомня, че Никола Мишев (Peugeot 208 Rally4), за първото издание на родопското състезание ще се довери на Ангел Башкехайов за навигатор.

Същинската надпревара започва с първото преминаване на етапа „Смолянски езера“, който стартира в 9:30 часа. Отсеките ще бъдат затваряни за движение 1 час преди стартирането на първия автомобил, но организаторите призовават зрителите да заемат местата си по-рано и да спазват оказанията на длъжностните лица.

Награждаването на победителите в рали спринт „Пампорово“ ще започне в 15:30 ч. в конгресен център „Пампорово“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!