19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кубрат Пулев ще се бие с ММА шампион

boks

Най-добрият български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев ще срещне световен шампион в ММА по време на галавечер в САЩ.

Това съобщи американският боксов журналист Дан Рафаел, цитиран от БГНЕС. Според него, Кобрата ще участва в събитието „Triad Combat“, което изправя боксьори срещу бойци от смесените бойни изкуства по специални правила.

Снимка: БГНЕС

Рафаел разкри, че съперник на Пулев ще бъде бившият световен шампион в две категории в ММА Витор Белфорт. Журналистът допълва, че договорът още не е подписан, но двете страни работят усилено да го финализират. Ако се стигне до сделка, то най-вероятно сблъсъкът между Кобрата и Белфорт ще бъде главният мач по време на събитието. Галавечерта ще се проведе на 27 ноември в Арлингтън, Тексас.

„Triad Combat“ е нов боен отборен спорт, в който ще бъдат събрани правилата на бокса и ММА. Бойците ще се срещнат в специално направен триъгълен ринг в рундове по две минути, като професионалните боксьори ще се бият с ММА бойци, съобщиха от организаторите. Те уточниха, че състезателите ще бъдат при равни условия, като ще се използват специални ръкавици.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!