29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър победи Олимпиакос

Volleyball
Хебър победи с 3:1 (26:24, 25:18, 20:25, 25:23) Олимпиакос в първа среща от третия квалификационен кръг в Шампионската лига по волейбол за мъже. Реваншът е на 10 ноември от 19:00 часа в Пирея и дори при загуба с 2:3, българският тим ще се класира за груповата фаза.
Снимка : LAP.bg
Хебър игра равностойно с „червено-белите“ в първия гейм в зала „Васил Левски“, за да поведе в резултата при 26:24, след като Херманс Егелкалнс атакува неуспешно.
Във втората част отборът от Пазарджик имаше аванс от 6:4, 11:9 и 20:14, за да направи сериозна крачка към спечелване на срещата след експресно 25:18 след нападение на бившия национал Тодор Алексиев. Гостите се върнаха в двубоя след 25:20 в своя полза в третия гейм, контролирайки събитията на полето.
В четвъртата част Хебър отново показа по-силна игра и поведе с 15:11 и 22:17. Олимпиакос се върна в мача, изравнявайки до 23:23 след пет поредни точки.
Пазарджиклии спечелиха следващите две разигравания, като двубоят беше приключен след атака на Якопо Масари, при която гостите не организираха блокада.
Съперникът е изключително силен, но ние го натиснахме на сервис. Те не бяха уверени и спокойни, когато трябваше да изграждат атаките си. Най-важното е, че имаме играчи с голям опит. Играли са в невероятни отбори и могат да вземат решения във важните моменти. Имаме волейболисти, които ни учат как да играем. В четвъртия гейм ни беше много трудно, особено при посрещането. Все пак намерихме изход от тази ситуация. Това е само един двубой и не означава нищо. Спечелихме и сме щастливи, но пътят е доста дълъг„, заяви пред медиите Мартин Коста Бланко, който отново води Хебър в отсъствието на Камило Плачи.
ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК) – ОЛИМПИАКОС, ПИРЕЯ (ГЪРЦИЯ) 3:1 (26:24, 25:18, 20:25, 25:23)
ХЕБЪР: Гьорги Гьоргиев, Брадли Гънтър, Тодор Алексиев, Якопо Масари, Виктор Йосифов, Николай Къртев – Теодор Салпаров-либеро (Стойко Ненчев, Иван Станев)
Треньор: Мартин Коста Бланко
ОЛИМПИАКОС: Костас Стивакис, Херманс Еглескалнс, Никола Миялович, Павле Перич, Ален Пайенк, Никос Зупани – Димитрис Зисис-либеро
Старши треньор: Димитрис Казазис
Източник : / https://gong.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!