18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Време за равносметка в Спартак Пещера

futbol

Пещера. Приключи първият полусезон и е време за равносметка. Спартак Пещера изигра 6 мача,от които 4 домакинства и 2 гостувания.Спечелиха 4 мача, загубиха 1 и записаха 1 равенство,с което събраха 13 точки и завършиха на 2-ро място с голова разлика 21:3.

Общо 20 футболисти взеха участие в мачовете на отбора,15 момчета от Пещера, 3 момчета от Брацигово, 1 момче от Исперихово и 1 момче от Фотиново.
Най-младият футболист е на 16 години, а най-възрастният на 38. Средната възраст на отбора е 25 години, което е един много добър показател.
Общо 21 гола са отбелязали футболистите в шесте мача, като Н. Асанов със свойте 5 попадения се превърна в голмайстор на отбора за полусезона. Общо 4 жълти картона получи отбора в изиграването на 6-те мача. Въпреки, че има горчивина в отбора от 2-то място,те се представиха на едно много добро ниво и успяха да надиграят всички свои съперници в мачовете. Само липса на късмет ги лиши от победа срещу Лозен и Бенковски.
Следва пауза от 3 месеца. Сслед това отново се подновяват мачовете и битката за 1-во място.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!