23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : Изразявам дълбокото си уважение и благодарност към новите български будители!

yordan mladenov

Пещера.

Уважаеми приятели,
На този ден се прекланяме пред пазителите на българското самосъзнание, духовните ценности на нацията и вярата българска. Великите просветители, книжовници, революционери ни завещаха своя стремеж към знанието и свободата и ни научиха как се обича България. Поклон пред святото дело на всички радетели за опазване на националния дух и самосъзнание, които осветиха пътя ни към независимост, просперитет, европейско и световно признание.​
Днешният празник е повод да изразя дълбокото си уважение и благодарност към новите български будители – нашите учители, читалищни деятели, творци и общественици, за търпението и постоянството, за искрената отдаденост, с която възпитавате младите хора в любов към българския език, култура и духовност.
Уверен съм, че в тези времена на тежки изпитания ще запазите своето здраве и това на вашите близки и занапред ще продължавате с чувство на отговорност да предавате на нашите деца вярата, да ги учите на ценностите, които осмислят човешкия живот, да им показвате правилния път напред за професионалното и нравственото им израстване.
Пожелавам Ви здраве, силен дух, оптимизъм и творческо вдъхновение! Бъдете все така верни на българските ценности и пазете възвишените идеали, които ни завещаха народните будители!
Честит празник!
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!