26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пампорово посреща последния кръг от Българския рали спринт шампионат

pamporovo sprint shampionat
Курортен комплекс Пампорово ще посрещне последния кръг от Българския рали спринт шампионат за сезон 2021

След като няколко от кръговете в първенството бяха отменени заради различни обстоятелства, благодарение на усилията на „Пампорово“ АД, Община Смолян и Община Чепеларе, екипажите участващи в спринтовата дисциплина ще имат гарантиран финал на сезона.

Първото издание на рали спринт „Пампорово“ ще се проведе на 6 и 7 ноември, и ще предложи четири скоростни етапа с обща дължина от 40,62 състезателни километра. Общата дистанция, която ще трябва да покрият състезателите е 145,52 километра.

Трасетата, по които ще се проведе състезанието, са непознати за всички екипажи и гарантират вълнуващ край на сезона в националното рали спринт първенство.

Щабът на състезанието ще бъде разположен в хотел „Перелик“ в курортен комплекс Пампорово.

Първото издание на рали спринт „Пампорово“ ще бъде открито с церемониален старт в 17:30 ч. в събота (6 ноември), а същинската надпревара ще стартира на следващия ден със специален етап 1 „Смолянски езера“ в 9:30 часа.

Награждаването ще се проведе пред хотел „Перелик“ и е планирано за 15:30 часа.

Половин час по-късно, хотел „Перелик“ ще приеме и церемонията по награждаването на шампионите и призьорите в Българския рали шампионат и Българския рали спринт шампионат – формат, който се случва за първи път в модерната история на шампионатите.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!