03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Пещерци“ представя Невенка Маргинова – сияйното постоянство

detska igra

Пещера. Невенка Георгиева Маргинова е родена на 27 октомври в Пещера.

Невенка Маргинова

Завършва средно образование през 1966г. в Пещера. Записва да учи и през 1968г. успешно се дипломира в Институт за детски учителки „Надежда Крупская“ в София. През 1985г. завършва Югозападен унивеситет Благоевград – филиал на Софийски университет със специалност „Предучилищна педагогика“.

През 1973г. придобива II клас квалификация, а в последствие и степен „Старши учител“. През 1968г. започва работа като детска учителка в ДГ „Слънчо“ в Пещера, а през 1987г. е назначена за директор на детското заведение. През 2007 – 2008г. е избрана за „Директор на годината“ в Пазарджишки окръг – състезание организирано от Регионалния инспекторат.

Целия си 40-годишен трудов стаж на Невенка Маргинова, от които 19 години като учител и 21 години като директор, преминава в едно-единствено учебно заведение – ДГ „Слънчо“ – Пещера.

На своите възпитаници и на всички свои колеги Невенка Маргинова е позната като една от най- сияйните колони на постоянството, добронамереността и човечността.

 

Източник : / https://e-peshtera.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!