19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Световната купа по мажоретен спорт замина за Пазарджик

mazhoretki pazardzhik misterya

Пазарджик. На 24.10.2021 г. в град Задар, Р. Хърватия, се проведе Световна купа по мажоретен спорт, на която участваха 34 отбора от 10 държави. Мажоретен състав „Мистерия“ с треньор Вергиния Нешева участва в трите възрастови групи кадетки, джуниорки и сеньорки с 34 деца. Mомичета от „Мистерия“ успяха да се преборят с изключително тежката задача да покорят Световната купа по мажоретен спорт в град Задар, Хърватия.

Три златни медала, един бронзов и още две призови места спечелиха златните момичета от мажоретен състав ‘Мистерия’ към Общински детски комплекс –  Пазарджик на Световната купа по мажоретен спорт в град Задар.

‘Удивителни!’ – това бе оценката на Президента на международната федерация по мажоретен спорт (MWF)  Желка Банович след приключване на състезателния ден късно вечерта на 24.10.2021 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!