20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:33, 27 октомври 20211min

Криминална хроника

kradec

Пазарджик. Продължава работата на служителите от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик за разкриване и документиране на серия от домови кражби в пазарджишкото село Звъничево.

Както съобщихме в понеделник, в резултат на упорита близо едногодишна работа криминалисти от РУ-Пазарджик установиха и задържаха извършител на домова кражба. В края на декември миналата година в РУ-Пазарджик бил получен сигнал за домова кражба.

Апаш проникнал през незаключена врата в къщата на 48-годишна жена от пазарджишкото село Звъничево. От там била извършена кражба на сумата от 5000 лева и малко над 1000 евро. След близо година упорита работа органите на реда влезли в дирите на извършителя.

Оказало се, че това е 40-годишен мъж от същото село. Разследващият екип не спрял работата си дотук и установил, че апашът е съпричастен и към други взломни кражби от жилища в същото село.

През юни миналата година мъжът проникнал в къщата на 27-годишен жител на село Звъничево и откраднал сумата от 2000 лева. През юли аналогична кражба била извършена от 35-годишна жена.

Тя се простила с портмонето си и сумата от 520 лева. През декември некенаният гост проникнал в къща на 61-годишен звъничовец и отмъкнал спестените от него 1000 лева.

Така установените и документирани до момента кражби извършени от ловкия апаш са четири. По всички се водят досъдебни производства под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!