26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Почина бившият селекционер на Шотландия

svesht
„С голяма тъга съобщаваме кончината на нашия бивш треньор, президент и легенда на клуба Уолтър Смит“, се казва в комюникето на Рейнджърс.
Уолтър Смит

С два престоя начело на клуба Смит е спечелил 21 трофея, от които 7 шампионски титли за 8 години по време на първия си период в Рейнджърс от 1991 година.

След това той е начело на Евертън във Висшата лига, като за кратко е и асистент на Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед, преди да стане селекционер на Шотландия през 2004-а.
През 2007-а той се завръща на „Айброкс Парк“, спечелвайки нови 3 шампионски титли и извеждайки отбора до финала в турнира за Купата на УЕФА през 2011 година, загубен от руския Зенит.
„Невъзможно е да се определи какво представляваше Уолтър за всеки един от нас в Рейнджърс. За привържениците на отбора той беше много повече от треньор по футбол“, заяви президентът на клуба Дъглъс Парк.
Източник : / https://gong.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!