19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Готови ли сте да унищожим килограмите ?

ddieta
На пук на всички, които се съмняват и ти казват, че ще се провалиш, опитвай двойно повече и им докажи, че грешат !

Да пробваме ли поредната диета?

Представяме една- за отслабване на Петър Димков.

Първи ден – 1 кг варени картофи без сол.

Втори ден – 2-3 кофички кисело мляко без хляб. Ако не понасяте мляко, използвайте овесено мляко /четири супени лъжици зърна от овес, очистени от външните примеси и един литър вода се слагат да заврят, докато зърната се разпукват. Може да се подслади с малко мед и да се прибави лимон по вкус/. Ако не можете да го ядете с ядките, прецедете го и го пийте. Овесеното мляко може да се замени с варена или печена тиква без захар, без ограничения в количеството..

Трети ден – 1500 г плодове и зеленчуци /обелени/ – сурови или сварени.

Четвърти ден – компот и заедно с плодовете, без захар и без хляб. Може да се замени с варена или печена тиква.

Пети ден – 3 сварени кокоши яйца без хляб.

Шести ден – 500 г плодове и зеленчуци без хляб.

Седми ден – 2-3 кофички кисело мляко без хляб. Може да се замени с 300 г варено пиле или с варена или печена тиква.

Осми ден – 1,5 л. минерална вода.

За сваляне на повече килограми : диетата се прилага четири седмици, които не е задължително да са една след друга. Може през седмица или две, или за задържане на килограмите, докато тялото “свикне” – по веднъж на месец. Ако теглото се нормализира и се налага поддържането му – може да се прави на месец или на два месеца веднъж. През останалото време не бива да се преяжда и да не се прекалява с червено месо, мазнини, хляб и нишестени храни.

Петър Димков

Петър Иванов Димков е български народен лечител. Роден е в семейството на свещеник и народна лечителка. Майка му е тази, която от малък го запознава с народната медицина, диктувайки му рецепти за билколечение. В Петербург, Русия се дипломира като офицер и се завръща в България през 1909 година. Участва в Балканската, Междусъюзническата и Първата световна война и бива раняван многократно, понякога много тежко. В началото на 30-те години е на служба във Варна, където се включва активно в дейността на Военния съюз, организирал Деветнадесетомайския преврат през 1934 г.

През 1936 г., вече полковник, е преведен в запаса. Това му дава възможност да се отдаде на друго значимо обществено дело – билколечението и народната медицина. Димков вярва, че трябва да се лекува не само тялото, но и душата на човека и че няма нелечима болест. Привърженик е на идеите на Петър Дънов. Лекува всичките си пациенти безплатно.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!