27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Пещерци“ представя“ Йовко Раканов- внушителната сила на историята

statuya

Пещера. Йовко Тодоров Раканов е роден на 4 юли 1942г. в Гърция в семейството на военнослужащ.

Йовко Раканов

Средното си образование получава в Пещерската смесена гимназия „Климент Охридски“. След отбиване на военна служба кандидатства и е приет за студент в СУ „Климент Охридски“ – град София със специалност История и Български език и литература.

След своето завършване започва работа като преподавател в Селско-стопански техникум по тютюна „Атанас Ченгелев“ в Пещера. През 1993г. е назначен за директор в ОУ „Любен Каравелов“ в град Пещера- длъжност, която заема до своето пенсиониране. За всички свои ученици и колеги Йовко Раканов остава един безспорен престиж на професията, която изпълнява. Той се превръща в еталон за подражание.

 

Източник : / https://e-peshtera.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!