29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Четири пъти повече желаещи да се ваксинират срещу Covid-19 в Пазарджик

vaksina covid 19

Пазарджик. С четири пъти са се увеличили желаещите да се ваксинират в Пазарджик за последните 24 часа. И днес най-натоварен е имунизационният кабинет в регионалната здравна инспекция.

За да се предотврати струпването на хора и опасността от заразяване, директорът на инспекцията д-р Хюля Шериф призова гражданите да посещават и останалите 11 ваксинационни кабинети в областта, както и личните си лекари:

„Стремим се просто да ги предупреждаваме да спазват дистанция, поне малко, но каквото и да правим, тия дни е така. Интересът се завиши към „Янсен“, че е еднократна и веднага получават сертификат, ваксини има“, каза д-р Шериф.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!