06 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кралицата спира любимото си сухо мартини

kralica-elizabet-vtora
Последната дума по този въпрос остава на Нейно Величество

Британската Кралица Елизабет II тази година отпразнува 95-ия си рожден.

Тя е била подтикната да спре да консумира любимата си напитка поради препоръки на личните си кралски лекари, както и поради желанието си да посрещне 70 години от престой на трона, съобщи вестник The Daily Telegraph.

Медицинските съвети не са свързани с някакво заболяване .

„Тя иска да се почувства възможно най-добре, за да се наслади на предстоящите летни тържества. Тя никога не е пила много“, споделил източник от двора пред вестника.

Широко известен е факта, че Елизабет Втора понякога си позволява аператив вечер и обича сухо мартини преди вечеря. Daily Telegraph отбелязва, че този традиционен ритуал е прекъснат от смъртта на съпруга-принц.

Нейно Величество не обича шампанското и по време на държавните приеми се преструва, че го пие. Изключение от правилото са само няколко сорта, включително рейн и розе.

Кралицата предпочита английския джин. Любимата й алкохолна напитка е комбинация от една част джин с две части дюбоне, френски аперитив, напомнящ вермут. Елизабет II наследила любовта си към дюбоне от Кралицата майка- Елизабет, която почина на 30 март 2002 г.

Елизабет Боуз-Лайън
Източник
bg.wikipedia

Тя беше баба на Принц Чарлз, прабаба на Принцове Уилям и Хари и популярен член на Кралското семейство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!