04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Световен ден на зрението

Macro shooting of woman's eye on black background
Световният ден на зрението e най –важният ден  в календара за здравето на очите

Тази година се отбелязва на 13 октомври. Той се отбелязва в цял свят ежегодно втория четвъртък на месец октомври, ето защо мени датата си, но каузата е винаги да съхраним зрението.

Световният ден на зрението се провежда под егидата на Световната агенция за предпазване от слепота (IAPB). VISION 2020 е световна инициатива за елиминиране на предотвратимата слепота, провеждана съвместно от Световната здравна организация (WHO) и Световната агенция за предпазване от слепота (IAPB). Нейни представители са множество професионални организации, здравни институции, очни специалисти от целия свят. Всички от VISION 2020 работят заедно за предотвратяване на слепотата, за да дарят всеки нуждаещ се с право на зрение.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!