28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Пещерци“ представя Илия Куцев- директорът-математик

matematika

Пещера. Илия Тодоров Куцев е роден на 9 декември 1947г. в родопското селце Върбово.

Илия Куцев

Родителите му се преместват в Пещера, когато той е едва на 5 години. От малък проявява интерес към точните науки.Записва се да учи в Института за учители в гр. Смолян  специалност „Математика и физика“.

В последствие записва и завършва магистратура по физика в ПУ-Пловдив, магистратура по математика  в Благоевградския унивеситет и отново в ПУ-Пловдив магистратура по информатика и информационни технологии. Последната магистратура Илия Куцев записва, когато е на 56 годишна възраст.

Кариерата му на учител започва в СОУ „Климент Охридски“ като учител по математика. Назначен е за директор на ОУ “ Петко Р. Славейков“

Пенсионира се като заместник директор и преподавател по математика и информационни технологии в ОУ „Любен Каравелов“.

 

 

 

Източник : / https://e-peshtera.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!