26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Изтеглиха номерата на бюлетините за изборите на 14 ноември

vot

София. Кандидат президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова ще бъде под номер 6 в бюлетината в изборите за държавен глава, отреди жребият, изтеглен в ЦИК.

Анастас Герджиков и Невяна Митева ще са под номер 15. Лозан Панов получи номер 19, а кандидатът на ДПС Мустафа Карадайъ ще е под номер 17. Първи номер в бюлетината за президент се падна на Йоло Денев, издигнат от Инициативен комитет. Под номер 2 е Николай Малинов от партия „Русофили за възраждане на отечеството“. Певицата Луна Йорданова ще фигурира под номер 16 в бюлетината за президент.

При партиите и коалициите, участващи в избора за народни представители  ГЕРБ-СДС ще фигурира под 32-ри номер в бюлетината, БСП с 33-ти номер, „Има такъв народ“ с 24-ти, и Демократична България с 30-ти номер, и „Изправи се БГ! Ние идваме“ – 31-ви номер. На „Продължаваме промяната“ се падна номер 25 в бюлетината за депутати.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!