16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:01, 12 октомври 20211min

Йордан Младенов : Пожелавам здраве, разум и много енергия за утвърждаване ролята на Общината

peshtera

Пещера. По повод 12 октомври – Ден на Българската Община, на страницата си в социалната мрежа, кметът на общината Йордан Младенов публикува поздрав към всички бивши и настоящи общинари и председатели на Общински съвет- Пещера. Ето какво написа той :

Йордан Младенов- кмет на Община Пещера
На свое заседание на 6.10.2021 г. Министерският съвет прие Решение, с което обявява 12 октомври за Ден на българската община и местното самоуправление. Правителственото решение е взето по предложение на Националното Сдружение на Общините в Република България.
Избирането на тази дата в календара има за цел да отдаде нужното признание на изпълнителната власт и нейната администрация. Отдаваме значимост и на Общинските съвети, които представляват волята на гражданите. Положените труд и усилия през годините от местните власти доказаха тяхната компетентност, работоспособност и умение да овладяват трудностите, пред които времето, обстоятелствата и ситуациите ги изправят.
На този ден трябва да погледнем назад в миналото и да си спомним с уважение за първите управляващи – с онзи истински, неподправен, възрожденски дух и ентусиазъм. Развитието и растежа на нашето населено място дължим имено на тях.
На всички бивши, настоящи Общински съветници, Кметове, служители и партньори на Община Пещера, пожелавам – здраве разум и много енергия за утвърждаване ролята на Общината в развитието на обществото.
И нека настоящите и тези след нас в бъдещето, да продължават, да градят и развиват Пещера. Нека се превърне в още по- добро и привлекателно място за живеене.
Честит празник!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!