28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:41, 11 октомври 20211min

Спартак победи с 3:0 гостите от Зенит Ветрен дол ( обобщена)

spartak peshtera

Пещера. В съботния дъждовен следобед Спартак Пещера посрещна Зенит Ветрен дол в дербито на кръга в Б-РФГ ЮГ. Въпреки отсъствието на цели 7 футболисти, пещерци изиграха един страхотен двубой и заслужено победиха с 3:0. Под рамката на вратата застана най-новото попълнение Тодор Малинов, който съумя да запази вратата си от гол.

Още до почивката най-добрият играч на терена за пещерци Н. Асанов реализира хетрик, а на няколко пъти гредите и пропусната дузпа от К. Харизанов спасиха гостите от погром през първото полувреме.През втората част пещерци владееха топката и контролираха играта,но отново няколко пропуска и отменен гол, не позволиха резултата да набъбне.

Ето и състава:
Т. Малинов
Е. Гърдев
Г. Влахов
Д. Кърджалиев
И. Андреев
И. Шопов(Т. Исмаилов)
Я. Пискюлев
Т. Динчев
Н. Асанов(Р.Беделов)
А. Фандъков(Д.Узунов)
К. Харизанов(к)

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!