28 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ако не мине преброител – изпратете уникалния код по имейл на НСИ

internet

Няма да е проблем, ако не сте посетени от преброител и не изпратите кода на посочения имейл, поясняват от НСИ

[dropcap]Х[/dropcap]ората, които са се преброили онлайн, но не са посетени от преброител, могат да изпратят уникалния си код по имейл на НСИ. Това обясниха от пресцентъра на НСИ за DarikNews.bg.

Имейл адресът, на който трябва да бъде изпратен кодът от електронното преброяване, е codecensus2021@nsi.bg.

При изпращане на кода в имейла трябва да се напише и адресът на жилището, в което действително живеете в момента. Това е необходимо, за да не се получава подвеждаща информация, тъй като има граждани, които нямат временна или постянна адресна регистрация на мястото, където живеят.

Необходимостта да бъде разкрит имейл адрес, на който да се изпраща кода от електронното преброяване е защото има много непокрити преброителни участаци. Причината е, че има висок процент от преброители, които са се отказали заради епидемичната обстановка в страната.

 

 

 

Източник : / https://dnes.dir.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!