18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Брацигово : Удължават услугата „Топъл обяд“

bracigovo obshtina

Средствата по договора са в размер на 34 906, 41 лева

[dropcap]Б[/dropcap]рацигово. Услугата „Топъл обяд“ се удължава в община Брацигово до 10.12.2021  година. Това става възможно след като кметът на Общината Надежда Казакова подписа допълнително споразумение към Договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане Фонд за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

На този етап всеки ден в кухнята на „Домашен социален патронаж“ се приготвя топъл обяд  супа, основно и хляб  за 50 потребители, одобрени от Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Пещера.

Основната дейност по договора е осигуряване на топъл обяд, включващ предоставяне на супа, основно ястие и хляб за 50 лица. 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!