26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Камен Василев е сред участниците на “Писта Стара Загора”

KVasilev
[dropcap]К[/dropcap]амен Василев (Mitsubishi Lancer Evo X) от отбора на пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” ще вземе участие в предстоящата надпревара на “Писта Стара Загора”, която е четвърти кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. За старозагорското състезание има подадени 68 заявки за 4-те отделни класа. В клас “Макси”, в което се състезава и Василев те са 11.

През този сезон, Василев има записани на сметката си две 4-ти места, на “Писта Бургас” и “Писта Русе”, а на “Писта Енеос” не стартира, след проблеми в електрониката на неговия автомобил. Във временното класиране той се намира на 6-та позиция, а отбора на
“КА-2 Рейсинг Тийм” е лидер в подреждането.

“Готови сме за състезанието, както технически, така и физически. По време на паузата направихме няколко тренировки. Очаквам интересно състезание, тъй като автомобилите в серията ще са повече от обичайното. Надявам се на добро класиране”, сподели Василев преди състезателния уикенд.

Програмата на “Писта Стара Загора” включва квалификации, които ще бъдат в съботa и започват в 13:00ч, състезанията в отделните серии са в неделя, като 1вото от тях започва от 11:00ч., като официалното откриване е половин час по-рано.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!