27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Център за подкрепа на личностното развитие – ОДК- Пещера  откри новата творческа година

tvorcheski kolektiv CPLR ODK Peshtera

[dropcap]П[/dropcap]ещера. В танцовата зала на Център за подкрепа на личностното развитие – Обединен детски комплекс- Пещера  /ЦПЛР-ОДК/ се проведе тържеството посветено на първия учебен ден и откриването на новата творческа 2021/2022 година.

Снимка : peshteraprim

Събитието се проведе при спазване на противоепидемичните мерки в намален състав. Гости на празника бяха кметът на община Пещера Йордан Младенов и Диана Балканджиева – гл. експерт ,,Образование” в местната администрация. Присъстваше и преподавателския колектив от културната институция.

Снимка : peshteraprim

Към присъстващите се обърна Руса Каврошилова -директор на ЦПЛР-ОДК. Тя приветства представителите на творческите колективи и пожела творчески успехи, здраве и присъствена учебна година. Йордан Младенов каза, че се гордее с наградите и отличията на младите таланти. Той гарантира, че Общинска администрация ще продължава да се грижи за удобството и комфорта на възпитаниците за да могат да творят на воля.

Снимка : peshteraprim

Поздрав към всички присъстващи отправиха мажоретен състав „Перистера“ с р-л Ваня Александрова, ВГ „Шарения“ с р-л Здравко Мандаджиев и танцов състав „Здравец“ с р-л Борис Генчев.

Снимка : peshteraprim

За децата предстоят дни изпълнени с музика, танци и усмивки в един вълшебен и тайнствен свят, в който властват мощта на човешките мисли и таланти.

 

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!