29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Санкт Петербург на 1 октомври се състоя първата сватба на Романови след повече от сто години

svatba romanov

В Санкт Петербург завърши сватбената церемония на наследника на династията Романови

[dropcap]Г[/dropcap]еорги Михайлович и дъщерята на дипломата Ребека Бетарини, встъпиха в църковен брак. Ритуалът се проведе в Исаакиевския катедрален храм, съобщи fontanka.ru

Младите хора бяха короновани от Санкт Петербургския и Ладожския митрополит Варсонуфий.

На церемонията са присъствали 1 500 гости. Сред специалните лица е бил и Симеон II, съпругата му Маргарита, и короновани глави от Европа. Преди да се качат в колата и да заминат за Петропавловската крепост, където празникът ще продължи при затворени врати, младите позираха пред фотографите.

Георги Романов е син на Мария Романова и пруския принц Франц Вилхелм от Хоенцолерн. Любопитно е, че Георги Михайлович все още има шанс за трона във Великобритания. Той е правнук на кралица Виктория и 140-и по ред за успех.

Майка му, Мария Владимировна, е внучка на великия херцог Кирил Владимирович, който с идването на болшевиките и вече в изгнание се обявява за император. Той е братовчед на Николай II.

Италианката Ребека Бетарини е дъщеря на италианския посланик в Белгия. Работила е в космическата индустрия, писала е детективни романи, а сега се занимава и с благотворителност.

Двойката сподели, че се познават от детството, а романсът започна след случайна среща в Брюксел през 2012 г. Миналото лято Ребека, след церемония в катедралата Петър и Павел, стана православна християнка и се нарича Виктория Романовна.

Всъщност Георги Михайлович и Виктория Романовна вече са съпруг и съпруга, те регистрираха брака в една от службите по вписванията в Москва.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!