28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър се мести в Брацигово

stadion bracigovo

Комисия от БФС ще се запознае на място с условията на стадиона в Брацигово и ще направи финални предписания

[dropcap]П[/dropcap]азарджик-Брацигово. Лидерът във Втора лига и кандидат за елита – Хебър, по всяка вероятност ще играе някои от домакинските си мачове тази есен на стадиона в Брацигово, съобщава страницата Фенклуб Хебър.

Според публикация там, е започнала работа по прелицензирането на стадион „Христо Гюлеметов“ в революционното градче. Идеята е там да гостуват съперниците им в мачовете от шампионата на Втора лига, докато тревното покритие на стадион „Георги Бенковски“ се възстанови от болестта, която го налегна в края на лятото. Именно това беше причината и срещата за купата на страната с ЦСКА да се премести на стадион Българска армия в столицата.

Хебър игра в Брацигово и през 2019 година, но лицензът на тамошния стадион за ниво Втора лига изтече в края на същата година и след това по обясними причини не е подновяван. До мача с втория отбор на ЦСКА 1948 ще бъдат направени корекции единствено по отношение на сигурността с монтиране на допълнителни камери, съобщиха от управата на стадион „Христо Гюлеметов“.

 

 

 

Източник : / https://gong.bg

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!