26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:09, 28 септември 20211min

Община Ракитово обяви 3-дневен траур

svesht

Трагедията в семейството на Иманови от град Костандово е огромна

[dropcap]Р[/dropcap]акитово. Със Заповед на кмета на община Ракитово Костадин Холянов и на основание текст от Закона за местното самоуправление и местната администрация, е обявен тридневен траур и поклонение на територията на общината от 28 септември т.г.

Поводът е отдаване на последна почит по повод кончината на Иво Банков Иманов, заемал длъжността инспектор „Незаконно строителство и опазване на околната среда“ в кметство гр. Костандово за периода от 2007г. до 2016г., и членовете на неговото семейство.

Съгласно заповедта националният флаг и всички други знамена трябва да бъдат свалени на половина от сградите на обществените институции. Забранява се и провеждането на весели тържества и събития на територията на общината за периода от 28 септември до 30 септември 2021г. включително.

Трагедията в семейството на Иманови от град Костандово е огромна, тъй като коварният вирус отне живота на бащата на Иво, на съпругата му, а общинският служител също не успя да се пребори с болестта и издъхна. Семейството остави две малки деца сирачета, споделят местни жители.

 

 

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!