25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:43, 28 септември 20211min

Метеорологична обстановка

vreme

Днес ще паднат сериозни количества валежи

[dropcap]П[/dropcap]о- значителни се очаква д абъдат в Северна и Западна България, които на места ще надвишават 20 л/кв.м.

Най-значителни ще са преваляванията в Югозапада, Предбалкана и Подбалкана, научаваме от Анастасия Кирилова, синоптик от НИМХ, която гостува в студиото на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

От сряда валежите ще обхванат южните части на страната и Черноморието.

Прогнозите показват и че ни очаква сериозно застудяване – дневните температури ще се понижат с около 10 градуса. В петък и събота максималните стойности ще са от 15 до 20 градуса.

В планините на височина над 2000 м ще има условия за образуване на снежна покривка.

Октомври ще започне със студено време

Ще има условия за падане на слани в ранните сутрешни часове. Повишаване на температурите ще има около 5 октомври, когато се очаква пренос на топъл въздух от Средиземноморието.

 

 

 

Източник : / https://www.sinoptik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!