25 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещера отбеляза Деня на независимостта

nezavisimostta na bulgarya_peshtera

[dropcap]П[/dropcap]ещера. С поднасяне на цветя пред Паметникът Костница на загиналите воини за свободата на България и Пещера бе отбелязана Независимостта на България.

Снимка : peshteraprim

Шествие, предвождано от кмета на Община Пещера Йордан Младенов, в което се включиха общественици, представители на политически сили и граждани сведе глави в знак на признателност.

Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов отправи поздрав към съгражданите си.

На страницата си във Фейсбук той написа :

Днес честваме 113 г. от обявяването на Независимостта на България.

Историята помни имената и делата на предци и съвременници отстоявали твърдо свободата и волята за независима и силна България.

Нека в този ден си спомним думите на Цар Фердинанд от Манифеста, с който се обявява Независимостта на България на 22 септември 1908 г. :

…Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не бива да пречи на преуспяването й. Такова е желанието на народа Ни, такава е неговата воля – да бъде според както той иска. …

Да живее свободна и независима България! Да живее Българския народ!

„Манифест към Българския народ“

Честита Независимост!

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!