24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

УНИЦЕФ пуска платформа за подкрепа на деца със СОП

unicef

Платформата „Подкрепи ме“ предоставя библиотека с безплатни образователни и терапевтични ресурси

[dropcap]У[/dropcap]НИЦЕФ пуска първата в България онлайн платформа за допълнителна подкрепа на деца със специални образователни потребности.

Платформата „Подкрепи ме“ предоставя библиотека с безплатни образователни и терапевтични ресурси. Те са  достъпни за всички деца, родители, учители и специалисти на адрес: podkrepime.mon.bg

На този етап с основен фокус са материалите от предучилищното образование до прогимназиалния етап. Те се намират в секция Ресурси и са в два раздела – образователни и терапевтични ресурси. Част от тях са публично достъпни, а други, които са по-специализирани, изискват подаване на заявка от родителя.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!