29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Редица промени за рали Стари Столици през този сезон

rali pista

101 състезателни километра разделени в 10 специални етапа ще бъде тазгодишния маршрут на 51-вото рали „Стари Столици“ (9-10 октомври)

[dropcap]П[/dropcap]оследния кръг от родния рали шампионат ще претърпи редица промени, една такава промяна е завръщането на класиките „Велики Преслав“ и „Върбица“, отсечки по които са се водели множество битки в миналото. Завръщане прави и СЕ „площад България“ чиято локация е в сърцето на гр. Шумен.

Състезателния уикенд започва с официална церемония по откриването пред новопостроената „Арена Шумен“ от 13:00 ч. в събота 9-ти октомври. В същия ден екипажите ще се отправят към „Велики Преслав“ и „Върбица“, като графика предвижда по две минавания през легендарните отсечки. Първия ден от рали „Стари Столици“ ще приключи с 1,36 километровия етап „Площад България“ чиито старт е от 19:55 ч.

В неделя екипажите ще се отправят към далеч по-познат маршрут и това са етапите в шуменското плато. „Пивовара“, „Валери Великов“ и „Лозево“ отново са част от графика, като „Пивовара“ и „Лозево“ ще се карат на два пъти. Последен етап от тазгодишното издание на рали „Стари Столици“ ще бъде СЕ „Валери Великов“, който е с дължина от 9,59 километра и ще стартира в 14:21 ч. Официалната церемония по награждаването ще се проведе от 14:51 ч. отново пред „Арена Шумен“.

 

 

Източник : / http://bgrallyhd.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!