24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:03, 10 септември 20211min

Google Pay вече е достъпно и в България

telefon google pay

Вече може да се изтегли и самостоятелното приложение

[dropcap]К[/dropcap]акто стана ясно Google Pay вече може да се ползва в България и с часовници с Wear OS за безконтактни разплащания, но Google има и друга новина за нашия пазар. От днес можем да изтеглим и приложението Google Pay, което досега не беше достъпно за България през Play Store, макар че можеше да се инсталира ръчно чрез изтегляне от други места. Приложението вече е достъпно в над 30 държави по света.

Припомняме, че Google Pay работи в България от края на миналата година и досега можеше да се ползва единствено чрез банкови посредници. Сега вече може да се изтегли и самостоятелното приложение, което дава бърз достъп до запазените платежни инструменти и възможност за добавяне на нови карти, опция за запазване на карти за лоялност и дори за градски транспорт на определени пазари. Google Pay улеснява и съхраняването на бордни карти.

 

 

Източник : / https://mobilebulgaria.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!