28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Олимпийските шампиони и медалисти от Токио с почетен знак на президента

spotristi tokio 2021 ordeni prezident
[dropcap]П[/dropcap]резидентът Румен Радев ще удостои с Почетния знак на държавния глава българските спортисти, спечелили  медали от летните Олимпийски и Паралимпийски игри в Токио.

Отличие за изключителни успехи в спорта и извоювани олимпийски титли, за подпомагане на младите таланти и за огромен принос в спортната слава на България ще получат носителите на златен медал Ивет Горанова, Стойка Петрова и ансамбълът ни по художествена гимнастика: Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова; сребърните медалисти Антоанета Костадинова, Християн Стоянов и Ружди Ружди и носителите на бронзов медал Тайбе Юсеин и Евелина Николова.

Церемонията ще се състои в Гербовата зала на Президентството на „Дондуков“ 2 от 14.00 часа.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!