18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:56, 31 август 20211min

ОУ “Петко Р.Славейков” подари сърце на Пещера за кампанията Капачки за бъдеще

IMG_2383
[dropcap]П[/dropcap]ещера. В централния градски парк беше поставено метално сърце, в което всеки може да донесе събраните капачки и да ги изпрати за закупуването на кувьози или детска линейка-цел на кампанията Капачки за бъдеще.
Директорът на училището, г-жа Христоскова, благодари на Кмета на община Пещера-г-н Младенов, за оказаното съдействие за монтирането на металното сърце.
За този благороден акт благодаря на учителите на повереното ми училище, допълни директорът, които проявяват инициативност за пореден път през годините. Алтернативните форми на извънкласни занимания са обща цел и приоритет за нас, за да възпитаваме личности благородни и добронамерени, които да продължават добрите дела, научени в нашето училище и да бъдат отличен пример за подражание.
Бъдещите първокласници първи оставиха събраните в училището капачки и дадоха отличен старт на това благородно начинание, допълни г-жа Христоскова.
Ние, като домакини, приканваме всички граждани да събираме капачките и да помогнем в общата кауза,защото
Заедно можем повече.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!