18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Прибраха безстопанствени коне от селището Свети константин. Издирват се собствениците им

kone kurort

[dropcap]П[/dropcap]ещера. След получен сигнал от граждани до Община Пещера за безстопанствено предвижващи се коне в селището Свети Константин, кметът Йордан Младенов е разпоредил да се предприемат необходимите мерки за прибирането им.

Животните са заловени и ще бъдат откарани в помещение стопанисвано от ОП „ЧПОИ“. При установяване на собствениците ще им бъде наложен акт според законовата уредба. При липса на такива, животните ще бъдат предадени на съответните органи за умъртвяване и превозени до екарисаж.

Проблемът с пуснатите на свобода животни не е нов за администрацията в местната Община. Полагат се усилия за да се ограничи до минимум нехайното отношение на стопаните. Търси се най-добрия вариант за разрешаването на проблема. За да се преодолее той е нужна повече волята на собствениците на конете и гражданска нетърпимост към подобен род прояви.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!