29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В ЦНСТ – Пещера : Доволни от Лятната младежка творческа резиденция

cnst

Пещера. Приключи участието на децата от ЦНСТ – Пещера в Лятна младежка творческа резиденция за нематериалното културно наследство, организирана от Народно четалеще „Зора“ с. Радилово. „Благодарим на Марена Вачкова – секретар на читалището, госпожа Елена Рядкова – Заместник кмет на Община Пещера и господин Йордан Младенов – кмет на Община Пещера.

Снимка : личен архив

Децата отново извършваха кулинарна работа, изработваха неща с природни материали – платове, царевична шума, багрене на текстил под ръководството на леля Маренка и кака Сашка. Запознаха се с исторически факти и музейната сбирка в селото.“, пише Аксения Куманова- Лулова в социалната мрежа. Нейните възпитаници са осмислили част от ваканцията, запознали са се с нови приятели, получили са и своите грамоти. „Приятелството ни се превърна в трайно взаимодействие“, допълни Лулова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!